Wat is Van Neer Services?

Middels deze internetsite geeft Van Neer Services u gaarne wat meer informatie en uitleg over de mogelijkheden op het gebied van Inspecties & Keuringen, onderhoud en reparaties. Allereerst stelt Van Neer Services zich aan u voor middels een korte beschrijving van het bedrijf.

Van Neer Services richt zich op de inspectie en keuringen van elektrische handgereedschappen en klimmaterialen. Het bedrijf is gevestigd in Neerbeek, van waaruit alle coŲrdinatie en contact naar de opdrachtgever plaatsvindt. Door de jarenlange ervaring op het gebied van adviezen, inspecties en keuringen kan voor iedere organisatie een deskundig en efficiŽnt dienstenpakket geleverd worden.

Van Neer Services keurt de elektrische gereedschappen volgens de NEN3140 en keurt en inspecteert klimmaterialen volgens de NEN2484. Het betreft periodieke keuringen die verplicht en beschreven zijn in de ARBO-wetgeving en de veiligheidsnormen (VCA). Tijdens het inspecteren en controleren vindt indien nodig meteen klein onderhoud c.q. kleine reparaties plaats. Daarnaast zal Van Neer Services ook klein installatiewerk verrichten.

Robert van Neer

Van Neer ServicesVan Neer Services Neerbeek Limburg, klanten in de profit en non-profit sector Referenties Keuringen Van Neer Services Neerbeek Limburg, verschillende vakgebieden van keuringen